Metro 3 op YouTube

Publication date
20.01.2023

Om je zo goed mogelijk te blijven informeren over het Metro 3-project, versterken wij onze aanwezigheid op YouTube.

Aanvankelijk was het YouTube-kanaal @Metro3Brussels alleen bedoeld om onze video's te hosten, die we vervolgens deelden op de website of onze Facebook-pagina. Door de groeiende belangstelling voor het project op YouTube hebben we besloten onze aanwezigheid daar te versterken. 

 

Het kanaal is dus geoptimaliseerd zodat u gemakkelijk verschillende soorten inhoud en informatie kunt vinden: over het project, over de evolutie van de werven, uitleg van de werkzaamheden enz....

 

Dit kanaal is de laatste toevoeging aan een reeks bestaande informatiekanalen: 
- Contactpunten voor informatie over het project: info@metro3.be en 0800 14 202.
- Nieuwsbrief
- Facebook pagina
- WhatsApp-verzendlijsten voor informatie over de lopende werven
- Het M3-infopunt, bij de werf Toots Thielemans

Een belangrijke informatiebron voor de Brusselaars

Ons YouTube-kanaal wordt ook een extra manier om met ons te communiceren om vragen te stellen en opmerkingen te maken over het project via het tabblad "Community". Uit recente analyses van sociale media blijkt dat heel wat  Brusselaars regelmatig YouTube gebruiken. We zijn dus actief waar de Brusselaars te vinden zijn.

 

Abonneer je op het kanaal @Metro3Brussels om niets te missen van de video's en andere informatie over Metro 3. 

Altijd bereikbaar

Vragen over het project? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Voor vragen over de lopende werven kan je ook terecht bij onze ombudsmannen via ombudsmanM3@mivb.brussels of bij het informatiepunt bij Toots Thielemans of onze permanentie aan de werf Albert.