Het laatste nieuws van de M3-werven via WhatsApp

Publication date
23.09.2020

Na een succesvol proefproject voor de werkzaamheden aan Toots Thielemans zal voor alle werven van Metro 3 gecommuniceerd worden via WhatsApp. 

 

Een nieuwe fase van de werf? Een verandering in de verkeerssituatie? Het is voortaan mogelijk om het laatste nieuws over de werkzaamheden voor de toekomstige metrolijn 3 rechtstreeks op uw smartphone te ontvangen, via de applicatie WhatsApp.

 

Via WhatsApp kan er snelle en gerichte informatie verspreid worden, bijvoorbeeld als de planning van een werf verandert, of als de rijrichting van het verkeer verandert. Daarnaast blijft de info ook doorstromen via flyers en de website. 

 

De werfinfo wordt al via WhatsApp verstuurd voor de volgende stations: Toots Thielemans, Albert, Noordstation, Liedts en Colignon.

 

Voor de andere stations zullen wij u via een bewonersbericht en de website informeren over de activering van de WhatsApp.

Hoe inschrijven?

Om informatie te ontvangen via WhatsApp is inschrijven noodzakelijk. Dit kan als volgt:

 1. Voeg Metro3 toe aan uw contacten met het nummer:
 •     0471/65 01 12 voor Albert
 •     0490/52 38 98 voor Toots Thielemans
 •     0474/56 50 28 voor Noordstation, Liedts en Colignon
   
 1. Start WhatsApp (de app is gratis te downloaden in de Apple Store of Play Store)
   
 2. Stuur ons volgend bericht: INFO “Naam van het station” NL + Naam, Voornaam
   

U krijgt eerst een automatisch antwoord en vervolgens sturen wij u een bericht om uw inschrijving te bevestigen. Conform de GDPR-richtlijn worden uw persoonsgegevens nooit gebruikt voor andere doeleinden.

 

U kan zich op elk moment uitschrijven door STOP INFO “Naam van het station” te sturen. In dat geval worden uw persoonsgegevens gewist.

Media
Afbeelding
GDPR-logo