Bezoek ons nieuwe M3 Info Punt

Publication date
01.07.2020

Op de Lemonnierlaan vind je een nieuw lokaal gewijd aan het project Metro 3. Het vorige M3 Info Punt moest immers verhuizen ... voor de bouw van het nieuwe metrostation Toots Thielemans.

Wie meer wil weten of met vragen zit over het project Metro 3 kan niet alleen terecht op deze website, maar ook in ons M3 Info Punt. Dat zag het levenslicht in 2019. Het oorspronkelijke lokaal in het Zuidpaleis werd ondertussen echter onbruikbaar, omdat er duchtig gewerkt wordt voor de realistie van de toekomstige metrolijn. De verbindingstunnel tussen het bestaande station Anneessens en het toekomstige station Toots Thielemans, zal immers onder dit gebouw lopen.

Verschillende ruimtes in het Zuidpaleis zullen door de werken tijdelijk ontoegankelijk zijn. Enkele handelaars kunnen verhuizen naar de Stalingrad Village, een geheel van winkelcontainers dat momenteel vorm krijgt op de Stalingradlaan, tussen het Zuidpaleis en het Rouppeplein. Voor ons M3 Info Punt vonden we een nieuwe stek even verderop langs de Lemonnierlaan, meer bepaald op het nummer 124.

Iedereen is welkom in het Info Punt tijdens de permanentie van de Ombudsman Samir Benelcaid op maandag tussen 9 en 12 uur. Daarbuiten kan u een afspraak maken via het nummer 0490 52 38 98.