Rioleringswerken in de Stalingradlaan

Publication date
27.02.2020

Om de bouw van het nieuwe metrostation Toots Thielemans voor te bereiden worden de ondergrondse netwerken voor gas, elektriciteit, water, riolering en telecommunicatie vernieuwd en verplaatst.

Deze voorbereidende werken gaan een nieuwe fase in: VIVAQUA plaatst een nieuwe rioolcollector en renoveert het waterdistributienet in de Stalingradlaan.

De werkzaamheden gebeuren ter hoogte van het voetpad aan de kant van de pare huisnummers, tussen de Zuidlaan en de Fonteinstraat (voor de huisnummers 130 tot 96).

Media
Afbeelding
Stalingrad

Deze fase begint op maandag 2 maart en loopt tot eind mei 2020. De ingreep begint bij de hoek van de Stalingradlaan met de Zuidlaan. Daarna schuift de werf stukje bij beetje op richting de Fonteinstraat.

Het huidige verkeersplan blijft in voege en alles wordt in het werk gesteld om de woningen en handelszaken toegankelijk te houden. Desondanks is het mogelijk dat sommige zaken tijdelijk de deuren moeten sluiten gedurende een of twee dagen in functie van de werf. In dat geval zullen de betrokkenen rechtstreeks gecontacteerd worden door VIVAQUA.

Meer info in het bewonersbericht dat werd verspreid.

Nog vragen?

VIVAQUA : Werkdagen tussen 8u30 en 16u30: 02/518.85.24. Wanneer u geen gehoor krijgt of buiten deze werkuren kunt u een boodschap achterlaten.
In noodgevallen de klok rond: Centrale Wacht - 02 739 52 11
MIVB : Ombudsman M3 : ombudsmanM3@mivb.brussels - 0490/52.38.98