Jouw foto in station Anneessens?

Publication date
14.06.2022

Met de verbouwing van het station Anneessens tot een echt metrostation zal de fototentoonstelling die er momenteel te zien is, worden uitgebreid en herzien.

 

In dat verband zoeken we modellen. Bent u een occasionele of regelmatige gebruiker van het station of een buurtbewoner? Kom ons ontmoeten en stel uw portret, dat van uw kat, of zelfs uw koffiepot tentoon in het station! 

Media
Afbeelding
Anneessens oproep affiche

Afspraak op 23 juni, 11 juli en 16 augustus tussen 11 en 16 uur in het station om je fotoshoot met Vincen Beeckman te plannen. Zoniet kan je rechtstreeks contact opnemen met Vincen op 0495/15.73.29, om samen je project te definiëren!

Media
Afbeelding
Beeckman 2

Het originele werk van fotograaf Vincen Beeckman prijkt sinds 2007 op de elf zuilen van het middenperron van het station Anneessens. Stillevens en sfeerbeelden van de wijk en zijn bewoners vormen een mozaïek.

 

Het was de bedoeling dat de bewoners van de wijk zich betrokken zouden voelen bij het station, doordat een aantal van hen vertegenwoordigd is in het kunstwerk. Ook zien zij enkele van hun vrienden of buren evenals plaatsen, zoals de scholen waar zij hun jeugd doorbrachten.

 

Ontdek het werk van Vincen Beeckman: www.vincenbeeckman.com