Wedstrijd “Wonderraam” in de Brabantstraat in Schaarbeek

Publication date
30.11.2021

Van 1 december tot 10 januari 2022 organiseren Beliris en de MIVB een wedstrijd in de Brabantstraat 95 in Schaarbeek om de winkels van het Liedtsplein en de Brabantstraat tijdens de feestdagen in de kijker te zetten.

Media
Afbeelding
Vitrine Mystère - Wonderraam
Text

Beliris en de MIVB beheren de metrowerken aan het Noordstation en Liedtsplein en willen de handelaars actief steunen door mensen aan te zetten hun inkopen te doen in deze buurt, die veel toegankelijker zal worden met de komst van de metro in Schaarbeek.

Maak kans op een berg prijzen!

In de Brabantstraat nummer 95 kan je van 1 december 2021 tot 10 januari 2022 het Wonderraam bezichtigen. De Brusselse artiest Margaux Baert heeft een feeëriek decor ontworpen waarin heel wat producten van de lokale handelaren gepresenteerd worden. Het geheel wordt tentoongesteld in de etalage van de winkel Marche à Suivre.

Wie de totale waarde van de ongeveer vijftien tentoongestelde producten in dit artistieke winkelraam kan schatten maakt kans op een van deze producten of nog andere prijzen te winnen.

Bij elke aankoop in één van de deelnemende handelszaken van de wijken Liedts en Brabant ontvangt de klant een deelnemingsformulier. De deelnemers kunnen het ingevulde formulier in de urne steken die zich dicht bij het Wonderraam bevindt. Met een beetje geluk vertrekt hij/zij wel met de ganse inhoud van de etalage.

Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Deze actie is een initiatief van Beliris, de MIVB, de gemeente Schaarbeek en hub.brussels met de steun van Brabant Shopping.

Media
Afbeelding
Wonderraam - Vitrine Mystère