Rioleringswerken Stalingradlaan opnieuw opgestart

Publication date
14.05.2020

Na een onderbreking van enkele weken omwille van het nieuwe coronavirus heeft VIVAQUA de werken aan het rioolnet hervat. De organisatie van de werken is wel gewijzigd om rekening te kunnen houden met de gezondheidsmaatregelen. Omdat minder mensen tegelijk kunnen werken, is beslist om in twee shifts te werken van 6 tot 22 uur. Met de dubbele shift kunnen de ploegen sneller vorderen en blijft de impact en de duur van de werken beperkt.

De werken situeren zich ter hoogte van het voetpad langs de kant van de even huisnummers in de Stalingradlaan, tussen de nummers 96 en 130. De werken worden per vak uitgevoer, vanaf de Kleine Ring, richting het Zuidpaleis. Onder voorbehoud van weerverlet zouden de werken op 12 juli 2020 achter de rug moeten zijn.

Bekijk hier de flyer die verdeeld is in de buurt. 

Media
Afbeelding
Stalingrad

Het huidige verkeersplan blijft van toepassing en alles zal in het werk worden gesteld om ervoor te zorgen dat de woningen en handelszaken bereikbaar blijven.
Naargelang van de evolutie van de werken zou het echter kunnen dat sommige handelszaken op een 
bepaald moment gedurende een of twee dagen moeten sluiten. VIVAQUA zal rechtstreeks contact opnemen met de betrokken personen.

Nog vragen?

VIVAQUA : Werkdagen tussen 8u30 en 16u30: 02/518.85.24. Wanneer u geen gehoor krijgt of buiten deze werkuren kunt u een boodschap achterlaten.
In noodgevallen de klok rond: Centrale Wacht - 02 739 52 11
MIVB : Ombudsman M3 : ombudsmanM3@mivb.brussels - 0490/52.38.98