Maart 2022 : informatievideo over fase 2

Publication date
10.03.2022

Een informatiemoment gemist over de uitbreiding van metro 3 tussen het Noordstation en Bordet? Via een videovoorstelling bieden we je een nieuwe kans.

Beliris en MIVB organiseerden 5 avonden met een informatieve tentoonstelling over de verlenging van de metrolijn tussen het Noordstation en Bordet in de betrokken gemeenten Schaarbeek, Haren en Evere. Hiermee konden ze het publiek informeren over de verbeterde vergunningsaanvragen en dit allemaal vóór de start van het openbaar onderzoek (maart 2022).

Méér dan 300 geïnteresseerden mocht het organiserend team op de informatieavonden verwelkomen. Indien je niet de kans had om langs te komen, kan je een virtueel bezoek brengen dankzij een video over de expo.

Twee medewerkers van Beliris gidsen je daarin van station naar station tot aan de stelplaats. Ze lichtten de aanpassingen toe en ook de belangrijkste veranderingen.
Een vlucht van 12 minuten over fase 2 van het project.
 


Om nog meer te weten te komen, kan je de website bezoeken met informatie over : procedures, documenten ikv openbaar onderzoek, bouwtechnieken, ..