Een nieuwe fase begint aan de werf Albert

Publication date
05.01.2021

Vanaf woensdag 6 januari 2021* gaan de werken aan station Albert een nieuwe fase in. De toegang tot de Jupiterlaan ter hoogte van de Alsembergsesteenweg wordt afgesloten voor auto’s. De laan blijft wel veilig toegankelijk voor voetgangers en fietsers.

Buurtbewoners en klanten van supermarkt Match kunnen met hun auto de Jupiterlaan in- en uitrijden via de Alexandre Bertrandlaan. Tijdens deze fase geldt tweerichtingsverkeer op de Jupiterlaan tussen de Timmermansstraat en de parking van de supermarkt. Om rechtsomkeer te maken bij het begin van de werfzone is een rondpunt aangelegd ter hoogte van het huisnummer 192. 

Het kinderdagverblijf blijft toegankelijk via de tweede ingang gelegen op de Besmelaan 113. Extra maatregelen worden voorzien in samenspraak met de gemeente en het kinderdagverblijf om de toegang voor de ouders te vergemakkelijken (toegankelijkheid, opbergruimte voor de kinderwagen, enz.)

Media
Afbeelding
Avenue Jupiter

We voorzien een wekelijkse permanentie op de werf voor de omwonenden en de handelaars, die plaatsvindt elke woensdag van 16 tot 17 uur. Momenteel gaat deze virtueel door via deze link: https://bit.ly/34aAznR. De permanentie zal opnieuw plaatshebben aan het Albertplein zodra de sanitaire maatregelen het toelaten.   

De werf Albert verwelkomt een nieuwe ombudsvrouw, Laetitia Jacobs. U kunt haar bereiken via e-mail: ombudsmanM3@stib.brussels of telefonisch +32 490 14 20 10 voor al uw vragen en opmerkingen met betrekking tot de werf.  

Nog niet aangemeld op de WhatsApp-groep?

Sla het nummer 0471/650 112 op in uw contacten en verstuur “Info ALBERT NL + naam en voornaam” om snel gerichte informatie te ontvangen via WhatsApp.

*Tenzij uitgesteld vanwege de weersomstandigheden