Live painting

Animatie voor het hele gezin op de Stalingradlaan

31.07.2020

In de afgelopen weken was de Stalingradlaan al gedurende twee namiddagen het toneel van een hele reeks muzikale shows, performances en andere animaties. Het evenement "Stalingrad op Donderdag " krijgt nog een vervolg op 6, 13 en 20 augustus, telkens van 14.00 tot 18.00 uur.

Tijdens deze drie middagen zullen jong en oud, buurtbewoners en bezoekers, ongetwijfeld hun gading vinden in het gevarieerde programma. Iedereen kan komen luisteren naar de optredens van een fanfare of hiphopmuzikanten, zich vergapen aan jongleurs of andere acrobaten, deelnemen aan een livepainting, of gewoon een ritje maken op een sympathieke kleine kermismolen. De huidige sanitaire regels, zoals het dragen van maskers, en sociale afstand blijven van kracht.

Hier is het gedetailleerde programma voor de drie donderdagen in augustus:

Het initiatief Stalingrad op Donderdag past binnen Hello Summer, de zomerprogrammatie van de Stad Brussel. Gezien de economische moeilijkheden in het kader van COVID-19, is in het programme ook luik voorzien in handelszones, waaronder de Stalingradlaan, onder het motto ‘Enjoy The City’. Kwestie van de plaatselijke ondernemers een duwtje in de rug te geven. Omdat de buurt zich bovendien opmaakt voor belangrijke werkzaamheden voor Metro 3, is het programma uitgebreid met de steun van de MIVB en de partners van het project via het Pact Toots Thielemans.