WhatsApp

Het laatste nieuws van de werf via WhatsApp

28.07.2020
#Buurtbewonersbericht

Een nieuwe fase van de werf? Een verandering in de verkeerssituatie? Het is voortaan mogelijk om het laatste nieuws over de werkzaamheden voor de toekomstige metrolijn 3 rechtstreeks op uw smartphone te ontvangen, via de applicatie WhatsApp.

Met de komst van de metro wordt het station Albert meer dan ooit een belangrijk knooppunt voor de mobiliteit in het zuiden van Brussel. De verbouwing van het station begint deze zomer.

Na een succesvolle test in het kader van de werken voor het station Toots Thielemans kunnen ook de buurtbewoners en handelaars van station Albert het laatste nieuws van de werkzaamheden ontvangen via WhatsApp.

Via WhatsApp kan er snelle en gerichte informatie verspreid worden, bijvoorbeeld als de planning van een werf verandert, of als de rijrichting van het verkeer verandert.

Daarnaast blijft de info ook doorstromen via flyers en de website www.metro3.be.

Hoe inschrijven?

Om informatie te ontvangen via WhatsApp is inschrijven noodzakelijk. Dit kan als volgt:

Voeg Metro3 toe aan uw contacten met het nummer 0471/650 112

Start WhatsApp (de app is gratis te downloaden in de Apple Store of Play Store)

Stuur ons volgend bericht: INFO ALBERT NL + Naam, Voornaam

U krijgt eerst een automatisch antwoord en vervolgens sturen wij u een bericht om uw inschrijving te bevestigen. Conform de GDPR-richtlijn worden uw persoonsgegevens nooit gebruikt voor andere doeleinden.

U kan zich op elk moment uitschrijven door STOP INFO ALBERT te sturen. In dat geval worden uw persoonsgegevens gewist.